Heidi's Bier Bar

Tyren

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordjyske Ambassade

L.A. Bar

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

Job i Gaden

Job i Jomfru Ane Gade

Mangler du et fritidsjob?

Vil du tjene lidt til SU’en, mens du har en decideret fest på arbejdet?

Så er Jomfru Ane Gade stedet for dig.
Her arbejder vi med frihed under ansvar og forventer, at du som medarbejder hjælper os med at give gæsten den bedste oplevelse man kunne forestille sig.
Jomfru Ane Gade er en oplevelsesøkonomi og det er derfor vigtigt, at du møder gæsten med et smil uanset hvilken jobfunktion du besidder.

Mindst ligeså vigtigt er det, at du selv har en fest og har det sjovt, når du går på arbejde.

Mange af de medarbejder vi har herinde finder både venner, netværk og en ny familie mens de arbejder her i Gaden. Ja nogle gange møder man endda en kæreste herinde.
Jobbet er perfekt, hvis du studerer eller lige er flyttet til byen og vil lære flere mennesker at kende.

Lad os da lige høre, hvad vores medarbejdere selv siger om jobbet:

Gennem mit arbejde i Jomfruanegade, har jeg på 1.5 år skabt mig et kæmpe netværk, ikke blot af kollegaer, men af fantasiske venner og bekendtskaber på tværs af de mange barer.
Hver gang jeg skal arbejde, så glæder jeg mig til at møde ind, også selvom jeg måske ikke har haft et smil på læben inden jeg møder ind, så ved jeg at mine dejlige kollegaer nok skal sørge for at jeg får det.
Nattelivet er ikke så meget et arbejde, som det er en tilgang til at kunne udvikle sig som person og forbedre sine socialekompetencer
– Jacob, Heidis Bier Bar

Man rykker sig personligt og får styrket mange af sine kompetencer, samt dit sociale netværk bliver styrket og udfordret.
– Katrine, Viggos Værtshus

Det er meget mere end blot en arbejdsplads. Gaden er en familie, der hjælper hinanden i tykt og tyndt. Det er en arbejdsplads, som giver dig plads til at udvikle dine kompetencer til noget vildere end du kan forestille dig.
– Mikkel, Hornsleth