Heidi's Bier Bar

Tyren

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordjyske Ambassade

L.A. Bar

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

Mexi Bar

Et samlingssted for dig og dine amigos!

Mexi Bar & Bodega er en mexicansk-inspireret bar med intime og hyggelige lokaler, der indbyder til en helt igennem fantastisk aften og nat i gode venners festlige lag. De fleste, der besøger Mexi, rammes af en uimodståelig trang til at tage en sombrero på, trykke limebåden ned i sine mexicanske øl og tænde op under tequilaen. Mexi har Gadens største udvalg af tequila – som de i øvrigt mixer i deres lækre signaturcocktails. Du burde også prøve den legendariske slammer og den lækre lemonade bowl, som sætter skub i en hver fest! Du kan også deltage i Limbo-dans hver eneste weekend. En kombination af tequila og limbo, er der noget bedre? – Øh nej, vel?
På Mexi kommer man hinanden ved, og personalet er klar til at feste sammen med jer, som kun en helt ægte mexicansk desperado kan.

Besøg os på Facebook – Mexi Bar & Bodega  og følg med i, hvilke events du helt sikkert ikke skal gå glip af!

Reserver bord hos Mexi Bar & Bodega!

Ved at reservere bord hos os på Mexi Bar & Bodega, kan du og dine venner, med fordel få et sted at sidde hele aftenen. Derudover kan i få et godt tilbud på drikkevarer til hele aftenen, som er skræddersyet lige præcis efter jeres behov!
Skriv herunder hvad du kunne tænke dig, så vender vi tilbage med en løsning og et tilbud.

Book bord