Heidi's Bier Bar

Tyren

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordjyske Ambassade

L.A. Bar

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

L.A. Bar

Party the American way

L.A Bar er stedet, hvor du kan feste alle ugens dage! L.A står for Los Angeles og stedet er en rigtig klassiker i Jomfru Ane Gade. Her kan du feste ‘the American way’. L.A Bar er også kendt som Captain Morgan Lounge. De sidste 25 år slynget tusindvis af denne lækre drink over disken. Der er stemningsfuld musik, charmerende bartendere, masser af sjælevarme, gode tilbud hver uge, fodbold og anden sport på storskærmen.

Da det er en sports-bar, kan du naturligvis også udfordre dine venner i sportslige aktiviteter. Benyt vores bordfodbold eller spil Beer Pong. Der er altid masser af sjov og ballade i luften på L.A Bar! L.A Bar har et fantastisk bredt udvalg af Gin, så du har mulighed for at smage lige præcis, hvad du har lyst til. Om dagen er det et ideelt sted at nyde en øl eller en sjus i gode venners lag og få vendt verdenssituationen. Aftenen og natten ligger op til fest! Her kan du udfordre dine venner i tænkeboks, danse eller hvile stængerne med en øl eller drink. L.A Bar er stedet, hvor vi slet ikke er ligesom alle de andre og det er helt sikkert et besøg værd! Alle er velkomne her!

Følg os på vores Facebookside, L.A Bar – Jomfru Ane Gade! Se blandt andet hvilke kampe vi viser og hvad der eller sker på L.A Bar.

Reserver bord hos os, på L.A Bar!
Hold din fest hos os! Ved at reservere bord ved os, kan du have et sted at sidde hele aftenen. Du kan få et godt tilbud på dine drikkevarer ved at forudbestille og på den måde kan vi skræddersy lige præcis den løsning, som passer til dig!

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage med et godt tilbud til dig!

book bord