Heidi's Bier Bar

Hornsleth Bar

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordiske Ambassade

Viggo's Værtshus

L.A. Bar

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

Hornsleth Bar

Kunstnerisk og sexet lounge univers

Hornsleth Bar er et cocktailbar-koncept, som er inddelt i forskellige universer. Det er en kombination af en sexet cocktail-stemning og lounge, i denne vilde, grænsesøgende natklub. Du kender måske det unikke koncept fra Århus og København, nu er turen endelig kommet til Aalborg. Aldersgrænsen er på 23+, der er fri entre hele natten og halv pris på alt i baren før midnat.

Hornsleth Bar er som en rejse ind i et stort kunstværk. Baren er opdelt i tre universer. Himlen, helvede og skærsilden. Skærsilden er det kun de sejeste, der ender i. – Fortæller Kristian Hornsleth. Dette kan også kategoriseret som cocktail lounge, mainroom (dansegulv) og en minde lounge. På Hornsleth Bar skal du ikke være smart, og du skal ikke leve op til noget eller nogen – bare kom og vær dig selv. Stemningen er afslappet og indbydende. Klubben er indrettet med vægdekorationer kreeret af Hornsleth selv. Hornsleths bar er – ligesom kunsten – en hyldest til livet og mottoet er “Bliv klogere imens du drikker”

Du kan se mere om Hornsleth Bar på hjemmesiden her Hornslethbar.dk, og holde dig opdateret på fremtidige events på vores Facebookside, Hornsleth Bar Aalborg.

Reserver bord på Hornsleth Bar!

Spar penge ved at booke en af vores bordpakker – på samme tid sikre du dig et sted hvor du og dine venner kan sidde hele aftenen og natten! I kan få et godt tilbud på drikkevarer til hele aftenen, som er skræddersyet lige præcis efter jeres behov!

Skriv herunder hvad du kunne tænke dig, så vender vi tilbage med en løsning og et tilbud.