Heidi's Bier Bar

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordjyske Ambassade

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

Den Nordjyske Ambassade

Moderne Nordjysk snapse-kyndig bodega

Den Nordjyske Ambassade (eller DNA) er en moderne bodega, som samler de bedste ting fra Nordjylland. Vi forener disse elementer til en unik oplevelse og det vil du mærke allerede som du træder ind af døren. Lokalet er indrettet med rustikke elementer, bronzetanke, som man brugte til at brygge akvavit, natur og jagtfund.

Der er mulighed for hygge og spil i løbet af dagen og du kan prøve kræfter med bl.a. dart, Mariokart eller bordfodbold her. Her er udendørs terrasse hvor du kan nyde solen om dagen. Om aftenen er der dans og fællessang til langt ud på natten. Bordene kan også holde til en enkelt dans eller fire.

Den Nordjyske Ambassade har et stort udvalg af nordjyske produkter, som eksempelvis Aalborg pilsner eller Thy Fadøl. Vi fører også den lokale Herbie Gin fra Fjerritslev og mange andre. Desuden har vi også udviklet vores egne drinks baseret med inspiration i den nordjyske tradition. Eks spiller snaps en rolle i nogle drinks og andre cocktails er lavet med Nordjysk sirup, hvor smagsgiverne er fundet i Nordjyske skove.

Ha’d pæn te’ wi sjes på DNA
(Hav det godt til vi ses på DNA)

Besøg og like vores Facebookside, Den Nordjyske Ambassade, og følg vores fremtidige events!

Bord Booking