Heidi's Bier Bar

Cafe Guldhornene

The Drunken Flamingo

Den Nordjyske Ambassade

L.A. Bar

Mexi Bar

Sprutten

Fabrikken

Giraffen

Andys

Cafe Guldhornene

Krofatter byder dig velkommen i humlehuset

Cafe Guldhornene er en festlig bodega, hvor folk mødes til en kold øl og en svingom. Guldhornenes jordnære stemning afspejles i stedets indretning, der med de rustikke røde mure, dekoreret med fordums billedillustrationer giver en næsten hjemlig følelse. Som aftenen skrider frem, samles byens gladeste folk for at feste på god gammeldags manér og for at få en svingom til lyden af gamle danske svingere.

Cafe Guldhornene har åbent tirsdag – lørdag og du finder altid sjove ting at give dig i kast med. Følg med på vores Facebook, Cafe Guldhornene Aalborg og hold dig opdateret på de kommende events. På Guldhornene er altid mulighed for at spinne lykkehjulet med chance for at vinde alt eller ingenting – vinder du den eftertragtede Guldpræmie eller den kedelig nitte? Du kan drikke dig til ridder af Guldhornene! Eller bliv klanridder med 3 af dine venner. Kom også og deltag i Tuborg Tirsdag, spilleaftner, bodega-bingo og quiz. Du kan altid låne spil og vi har en masse til rådighed – bare spørg i baren.

Du kan læse mere om Guldhornene på hjemmesiden Cafeguldhornene.dk.

Reserver et bord hos os!

På Cafe Guldhornene kan man altid booke et bord, og det er gratis!!! Du er garanteret et sted at sidde for dit selskab på minimum 4 personer og du sparer penge ved at forudbestille jeres drikkevarer!

Se Cafe Guldhornenes fordelagtige bordpakker og forudbestil dine drikkevarer her!

Er I en stor gruppe afsted?
Så kan I også reserver bord her – så skræddersyer vi en løsning som passer til dig!  Vi laver gode tilbud på drikkevarer og I har et sted, I kan sidde hele aftenen og natten. Skriv herunder hvad du kunne tænke dig, så vender vi tilbage med en løsning og et godt tilbud.